Konsepter

Konsepter

Nybegynnerkurs

Lær deg å kite med norges beste instruktører. Vi har nybegynnerkurs i Oslo og Stavanger hver eneste helg hele sommeren. Om vinteren er det Haugastøl, Norefjell og Eidsbugarden som gjelder. Her inngår kitekurs med 1 instruktør pr. 6 elever; kiteutstyr og hjelm.

Viderekommendekurs

Kitekurs for deg som allerede har vært på kitekurs tidligere og ønsker hjelp til å komme videre til å bli selvstendig i trygge omgivelser. Kiteutstyr er inkludert i kurshelgen.

Bedriftskurs

Hvert år skreddersyr Fluid kitekurs til fornøyde bedrifter i Oslo/Sletter og  i fjellheimen. Fluid har utstyr og instruktører klare både for helgesamlinger eller midt i uken og vi kan tilpasse til alt fra ½ dag introduksjon til 2 dagers komplett kitekurs. Vi har 4 kurssenter som er tilgjengelig hele vinteren for rene aktivitetsdager eller i kombinasjon med faglig innhold: Haugastøl, Geilo, Eidsbugarden og Norefjell.

Skreddersøm eller privattimer

Da det ikke alltid passer å lære kiting på de oppsatte helgekursene har Fluid ulike alternativer som kan tilpasses dine behov. Eksempler på dette er:

• Kitekurs for vennegjengen.
• Introduksjon til kiting på utdrikningslag : Sett av en halv dag i utdrikningslaget for å bli kjent med kiting. Action for alle
• Privattimer : For raskest mulig utvikling kan privattimer være løsningen. Enten du er nybegynner eller ønsker perfeksjonere det du allerede kan.

Kursansvarlig på Fluid er Ronja Havelin. Alle praktiske spørsmål vedrørende kursene rettes til henne på 93290499 eller ronja@fluid.no .

“Utdrikningslag”

Ønsker du å gjøre noe annerledes for en venn/venninne som skal gifte seg? Få en actionfylt introduksjon til kitesporten! Kontakt ronja@fluid.no for et tilbud.